NAUJA ŠVENTĖ!?

Sveiki gerbiamieji melžiamieji!!!
Kaip jums smagioji krizė? Sunku? Tekdavo vogti? Nors manau, kad vogdavot ir iki tol, tačiau atėjus krizei tikriausiai ėmėte vogti protingai.
Taigi, kaip jau tikriausiai patyrėte – vogti smagu. Daug geriau nei filmai su Chuck Norris ar kt. snukiadaužiais. Vogdami jūs patys galite tapti filmo herojumi ir patirti visą veiksmą savo kailiu.
Taigi Taigi, vogti toks pats darbas kaip ir bet koks kitas. O visi darbai ir dalykai šiam pasauly turi reikšmę, o kuo dalykas reikšmingesnis – tuo jis svarbesnis, kuo dalykas svarbesnis – tuo mums jis arčiau širdies, o kuo arčiau širdies esti koks nors dalykas – tai męs jį norime pagerbti, o koks dar egzsistuoja geresnis pagerbimo būdas, nei šventė????????
Taigi, ir kokių męs tik neturim kvailų ir nelabai švenčių:

01-25 Šv. Pauliaus atsivertimas, Pusiaužiemis, Kirmėlinė (turbūt kai iš po žiemos, visi kirminai peržiemoję šiknoje iš jos pasišalina)

01-26 Tarptautinė muitinių / muitininkų diena (kas skaitėt Bibliją, turbūt žinot, kad muitininkai buvo didžiausi vogliai)

02-09 Tarptautinė saugesnio interneto diena (tikrai reikalinga, nes sykį prie interneto sėdėdamas stipriai susižalojau ranką – tai jis nevidonas, tas internetas kaltas buvo, būtų saugesnis buvęs, tai gal ir į tą porno saitą nebūčiau užsukęs, ir ranką sveiką turėčiau…)

03-15 Europos vartotojų diena (WTF? čia jau bulšitas, tipo eini maximon ir perki kuo daugiau – deja, mano kastos žmonės neturi tokios teisės švęsti šitokį tai nuostabų dalyką…)

03-19 Kliento diena (Tai to, kurį maxima ar senukai padulkina, ar to kuris dulkina tas kurios prie maximos, senukų ar stoties rajone sukas?)

03-21 Tarptautinė miego diena (šūdas, aš tokią švenčiu kasdiena)

04-21 Sekretorės diena (wau!!!!!!!!!)

05-05 Berniukų šventė (Tango no Sekku) (tai čia pedofilų sugalvota?)

Na, kaip matot visokiausių nesamonių yra prigalvota, kad pašvęst, bet dauguma jų lievos. Ai, dargi buvo, ar yra tokia smagi – gegužės pirmoji, Tarptautinė darbo žmonių diena – VA ČIA TAI ŠVENTĖ, bet Č.Stankevičiaus ir S.Pečeliūno dėka (nežinau, kas jie tokie, bet čiuju, kad ne prie chebros), ją žadama išbraukti iš šventinių dienų sąrašo. Tai kas belieka? Krč, dirbi žmogus, dirbi, lenki nugarą pono dvare, eini lažą, o tau neleidžiama vieną kart metuose pašvęst už tai, kad darbininkas geras esi ir tą dieną nedirbt – gryba papjaut, atsipalaiduot.
Neeeeee, čia kažkas negerai. Ir taigi štai gi va gi na, atradome, jog… yra diena, kuri gali pakeisti šį nesusipratimą (ne Stankevičių ir Pečeliūną – anų jau nieks nepakeis) – ogi pasaulinė “PAVOK KĄ NORS DARBE DIENA”. Skamba gražiai, ar ne? Joooooo. O viskas prasidėjo, štai čia „Steal Something From Work Day“

Ją siūloma švęsti 2010 m. balandžio 15 d.

Idėjos siūlytojai, sako, jog nesvarbu, ką vogsite – ar paršelį iš kolūkio po fufaika pasikišę partysit namolio, ar popieriaus bloką iš spaustuvęs, ar klijų kibiriuką iš lentpjūvės, ar sliekų iš agronomijos bandymų stoties, svarbu, kad jus tada suptu smagi šventinė nuotaika. Kad jūs būtūmėt laimingi, spinduliuotumėt džiaugsmą, meilę ir solidarumą. Nesvarbu kokia jūsų religija ar tikėjimas, jūs galit prisidengt Dievo skraiste, ir vogti vardan Alacho, Krišnos, Budos, Kristaus, Čiurkos ar bet ko kitko – nesvarbu, svarbu, kad tik pajustumėt šventę! Juk jūs nuorit šventę švęst????

Leave a comment